ich-zapfe

Destillationsapparat, Alembic - Premium, kobber 1L


Varenummer NEW-7529

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 1,399.41
DKK 1,099.54 *
Indhold 1 stykke
Pris per stk DKK 1,099.54 / stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Destillationsapparat, Alembic - Premium, kobber 1L

Oplev den højkvalitets Alembic premium stadig lavet af kobber. Dette håndlavede destillationsapparat har en 1-liters kobbergryde, kondensvandsbeholder og kobberhjelm med svanehals.

Kenskaber:

  • Kapacitet: 1 liter
  • Unioner: Loddet
  • Tykkelse: 0,6 mm
  • Malingbehandling: Nej
  • Materiale: håndtag af kobber og messing
  • Vægt: 0,5 kg
  • Størrelse H x L x B: 290 mm x 340 mm x 145 mm

Denne elegante kobberdestillation er perfekt til dem, der leder efter et visuelt tiltalende og holdbart destillationssystem. De svejsede forbindelser sikrer optimal stabilitet for en lang levetid for destillationsbeholderen.

Lås op for en verden af udsøgt spiritus med vores Alembic Premium. Denne 1-liters kobbergryde er udformet med præcision og omhu og bringer et strejf af tradition til din destillationsproces. Håndtagene af kobber og messing tilføjer ikke kun en klassisk æstetik, men sikrer også et behageligt greb under brug.

Fordyb dig i kunsten at destillere med de loddede fagforeninger, der garanterer en problemfri og lækagefri drift. Kobbergrydens 0,6 mm tykkelse sikrer effektiv varmefordeling, så du kan skabe spiritus med rige smags- og aromastoffer.

Glem alt om malingsbehandlinger – vores premium destilleri lader kobberets naturlige skønhed skinne igennem. Dette forbedrer ikke kun dets visuelle tiltrækningskraft, men viser også ægtheden og renheden af dine destillerede kreationer.

Med en vægt på kun 0,5 kg er dette destillationsapparat et letvægts kraftcenter. Dens kompakte størrelse, der måler 290 mm x 340 mm x 145 mm, gør den til en alsidig tilføjelse til enhver destilleriets værktøjssæt. Uanset om du er en erfaren entusiast eller nybegynder, henvender dette apparat sig til alle niveauer af ekspertise.

Forestil dig dig selv i en destillerihavn, hvor alle detaljer betyder noget. Alembic Premium-destillationsapparatet forvandler din destillationsoplevelse til en sanserejse. Kobberhjelmens svanehalsdesign tilføjer et strejf af elegance og sikrer et jævnt og kontrolleret flow af dit destillerede mesterværk.

Forkæl dig selv med den luksus du vælger – eksperimenter med forskellige ingredienser og opskrifter, vel vidende at Alembic Premium Destillation Apparatus er din pålidelige følgesvend til at lave spiritus, der fanger ganen.

Tag et skridt ud over almindelig destillation. Løft dit håndværk med et apparat, der ikke kun står som et vidnesbyrd om kvalitet, men som også åbner døren til uendelige muligheder. Bestil nu, og tag på en rejse, hvor tradition møder innovation, og hver dråbe fortæller en historie.

Er destillation lovlig?

Lovligheden varierer fra land til land; i nogle er det tilladt, mens det i andre er forbudt. Lovene varierer, og nogle regioner tillader små mængder destillation til personlig brug, mens andre kræver en kommerciel licens. Det er kundens ansvar at informere sig selv om de gældende love i deres land. Vores virksomhed er ikke ansvarlig for ukorrekt brug af vores destillationsudstyr.

Vare-ID 454128
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 500 g
Nettovaegt 500 g
Dimensioner 340×145×290mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i:

is tang
Vejledende pris DKK 20.84
DKK 17.86 *
* inkl. moms ekskl. Levering