ich-zapfe

Alkoholmåler - med termometer op til 30ºC


Varenummer NEW-7848

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 443.60
DKK 348.55 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Alkoholmåler - med termometer op til 30ºC

Gør dig klar til at løfte din brygningsoplevelse med præcision og kontrol ved hjælp af vores Alcometer med termometer op til 30ºC. Dette essentielle bryggeværktøj er designet til både entusiaster og professionelle og sikrer nøjagtige målinger af alkoholindholdet i dine yndlingsdrikke.

Vigtigste kendetegn:

  • Mål: 30×30×310 mm
  • Måler nøjagtigt alkoholindholdet i vin, øl og snaps
  • Oplev lethed med den lodret delbare glasmålecylinder med en tydeligt markeret skala til ubesværet læsning.
  • Forbedre din brygningsproces med det medfølgende hydrometer og termometer i glasampullen, hvilket muliggør præcise målinger og temperaturkontrol.
  • Omfavn alsidighed med et temperaturområde, der strækker sig op til 30ºC, og passer til en række forskellige brygningsforhold og præferencer.
  • Forenkle din bryggerutine med et brugervenligt design, der sikrer problemfri drift, hvilket gør den velegnet til både begyndere og erfarne bryggere.

Lås op for det fulde potentiale af dine brygningsbestræbelser ved at udnytte kraften ved nøjagtig måling af alkoholindholdet. Uanset om du laver vin, øl eller snaps, garanterer dette Alcometer ensartede og pålidelige resultater, hvilket giver dig mulighed for at forfine dine opskrifter og opnå den perfekte bryg.

Forestil dig tilfredsheden ved at præsentere dine gæster for drikkevarer brygget til perfektion. Dette Alcometer giver ikke kun nøjagtighed, men bidrager også til den overordnede æstetik af dit brygningsopsætning takket være dets omhyggeligt udformede design og materialer af høj kvalitet.

Tag dine brygfærdigheder til nye højder, mens du overvåger og kontrollerer gæringsprocessen med præcision. Den lodret delbare glasmålecylinder sikrer en grundig undersøgelse, så du kan finjustere dine opskrifter og opnå den ønskede smagsprofil i hver batch.

Uanset om du er en amatør, der eksperimenterer med hjemmebrygning eller en erfaren professionel inden for håndværket, er Alcometer med termometer op til 30ºC et must-have-værktøj, der tilføjer værdi til din brygningsrejse. Invester i kunsten at brygge fremragende og hæv dine kreationer til et niveau, der imponerer både feinschmeckere og afslappede entusiaster.

Vare-ID 454245
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 250 g
Nettovaegt 200 g
Dimensioner 30×30×310mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: