Termostater har til opgave at holde stuetemperaturen eller køletemperaturen på et bestemt antal grader. Dette er især vigtigt med øl, fordi kun køligt øl smager rigtig godt. Og for at holde drikken på den optimale temperatur under afkøling er termostater ekstremt praktiske.
Temperaturkontroller
Termostater er temperaturregulatorer, der bruger sensorer til at registrere den aktuelle omgivelsestemperatur. Du kan også indstille et sætpoint via termostater, som skal opnås til enhver tid. Termostater regulerer derfor stuetemperaturen, hvad enten det er i kølerummet eller i drikkevarekøleren. Termostater installeres ofte direkte i kølesystemer og dermed en af de vigtigste komponenter i systemet.
En istermostat måler isens temperatur op til 12 ° C. En afrimningstermostat advarer dig, når den er for varm. Og universelle kølekontrollere viser fryserens temperatur. Termostater hjælper ikke kun med catering, men også i private husholdninger til at servere en kølig, frisk øl til enhver tid.
Den rigtige ølstemperatur
Målet er at bruge termostater til at bringe ølet til en perfekt temperatur, selv når det køler. Fordi hvem vil have varm øl i et glas? Øl smager hurtigt uaktuelt og uaktuelt, når det er for varmt. Som regel skal en øl serveres ved syv til ni grader, dvs. køleskabstemperatur, undertiden lidt køligere på varme sommerdage. Hver øl har brug for en lidt anden temperatur for at udvikle sin fulde smag. Med termostater kan du derfor perfekt justere køling til "din" type. En Pils smager bedst ved syv til ni grader, mens stærkere sorter som stærke øl kan være lidt varmere, lettere ales lidt køligere.
Øl skal altid være på den rigtige temperatur, ikke for varm, ikke for kold. Hvis ølet er for varmt, er der for meget skum. Derfor er der adskillige kølesystemer. Brug derefter termostater til at kontrollere, om drikken har nået den ønskede temperatur.
Øl bør aldrig køles eller opvarmes for hurtigt. Kunsten at placere øl kort i fryseren anbefales ikke. Du skal hellere være opmærksom på den ideelle temperatur fra starten med termostater. Det er bedst at opbevare ølet i et køligt og mørkt miljø, for eksempel i kælderen. Også her er det vigtigt at sikre, at omgivelsestemperaturen er korrekt.